De Dallas mix

Let’s mix it up with Dallas – how we tune your brand

Bij Dallas reiken wij je een mix van services aan, om jouw merk te upgraden. Resoneer met je publiek, van strategie tot design, creatie en performance.

ONZE OPLOSSINGEN

STRATEGY

Een knaller van een marketingstrategie heeft de juiste mix van fragmenten nodig om jouw publiek te raken. Om de frequentie van je communicatie zo nauwkeurig mogelijk af te stemmen op jouw doel en audience, is een doorgedreven strategie essentieel. Merkstrategie, campagnestrategie, of social strategie? Ze vormen het startschot voor een straf creatief concept, zodat onze creatives ook vanuit heldere insights aan de slag kunnen.

22

CREATION

Sterke creatie resoneert zowel met de strategie, als met je publiek. En ze moet vooral ook wérken. En hiervoor stelt ons creative department alles in het werk. Dus bij ons géén creatie om de creatie. Enkel creatieve campagnes met een doel. Én resultaten. Je oog gericht op een consument, of een community? Wij zorgen ervoor dat scherpe insights en sterke ideeën harmonieus samenvallen en bijdragen aan jouw marketingdoelstellingen.

33

DESIGN

Een geslaagd design is de beat van elke impactvolle communicatieboodschap. Van in het oog- óf in het oorspringende brandings, over social video’s met stoppingpower, tot een doordachte UX van je website. Altijd in lijn met de tonaliteit van jouw merk. Of het nu digital, print, audio of motion design is.

44

PERFORMANCE

Naast je merk wil je vooral ook je sales laten schitteren. Daarom vinden we het niet meer dan normaal dat we geëvalueerd worden op het aantal kwalitatieve leads dat we genereren. Het activeren van de consument of een community, van awareness tot conversion. Want ja, we zijn redelijk zeker van ons stuk. En nog meer van onze digital en content marketing strategy, en hoe we onze performance strategy finetunen met de juiste data om jouw doelpubliek nog meer te targetten.

55
cta_background

Klinkt het je als muziek in de oren? Tune in voor een vrijblijvende afspraaksessie

Eerlijk? Wij zien jouw case ook al bovenaan ons lijstje pronken! Tune dus snel in en maak een afspraak.