Het dagboek van Dallas Antwerp.

 

Blijf op de hoogte van nieuws, tips, tricks én geheimen van onze experts.

Je mailadres

Filter

 
 

2007: The Break-up. 2017: is het weer aan?

Tien jaar geleden ging een filmpje in minder dan 24 uur de wereld rond: ‘The Break-up’, gemaakt voor Microsoft Digital Advertising Solutions (MDAS). De plot was simpel. Een koppel zit aan een restauranttafeltje. Hij is adverteerder, zij consument. Zij wil affectie voelen. Hij wil reductie geven. Zij wil scheiden. Hij begrijpt het niet. Een statement over onze sector.

Lees verder

Dallas &KOO: de start van een nieuwe serie.

Dallas Antwerp, het ‘no-nonsense, yes-results agency’ van Dirk Cassiers en Stijn Gansemans sluit aan bij het &KOO netwerk.

Lees verder

Hoeveel leads moet je elke maand genereren?

Hoe succesvol is jouw marketingaanpak? Op die vraag kunnen veel marketeers niet onmiddellijk antwoorden. “Onze inspanningen zijn moeilijk meetbaar.”, “Ja, maar onze situatie is heel uniek.” of nog erger, “We hebben geen concrete doelstellingen geformuleerd.” Maar hoe beoordeel je dan wat werkt en wat niet?

Lees verder

SOFIE PAPEN: een enthousiaste prima ballerina en globetrotter in spe.

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak sinds de 16e eeuw

Lees verder

Vacature: Account Director bij Dallas Antwerp

Ben jij een kei in het uitbouwen van klantenrelaties? Is klanten helpen groeien jouw grootste ambitie? Ben je een geboren leid(st)er? Dan ben jij misschien de Account Director die wij zoeken.

Lees verder