Het dagboek van Dallas Antwerp.

 

Blijf op de hoogte van nieuws, tips, tricks én geheimen van onze experts.

Je mailadres

Filter

 

Journalist, 10 miles-loper & Club Brugge-supporter

Hij kwam ter wereld in Brugge, studeerde in Gent en belandde tien jaar geleden in Antwerpen. Dochter Ella is er geboren en getogen, vertelt hij met een glimp van trots. Begin 2018 ging hij aan de slag bij Dallas Antwerp, na enkele trajecten in het journalistieke en copywriting-vak.

Lees verder

VACATURE: Digital Strategist bij DALLAS ANTWERP

Zit marketing in je bloed? Ga jij geen strategische uitdaging uit de weg? Kick jij op het bedenken van een doordachte oplossing? Dan ben jij wellicht de geschikte persoon om het Dallas Antwerp team te versterken.

Lees verder

Het zen-moment van Dries De Kimpe, Digital Strategist

Pas terug na een jaar in Ibiza landde Dries De Kimpe begin 2018 bij Dallas Antwerp als Digital Strategist. Of liever: hij ging er als een spin in het web zitten, vast besloten om samen met het aanwezige talent enkele pannen van het dak te spelen.

Lees verder

Dallas Antwerp zkt. Business Development Representative - Benelux

Als BDR ga je op zoek naar bedrijven die een goede ‘fit' kunnen hebben met de Dallas-propositie en knoop je contact met hen aan. Heb je een goed contact met een prospect, dan breng je zijn uitdagingen en behoeften in kaart om aan te voelen of Dallas al dan niet een oplossing kan bieden.

Lees verder

Laurien Lelièvre-Damit, Account Manager, familiemens & superfan

Lelièvre-Damit. Wellicht de mooiste familienaam binnen de Dallas Antwerp-ploeg. Eind 2017 arriveerde Laurien bij Dallas en sindsdien leeft ze zich uit als Account Manager.

Lees verder