Het dagboek van Dallas Antwerp.

 

Blijf op de hoogte van nieuws, tips, tricks én geheimen van onze experts.

Subscribe Here!

Filter

 

Jumpin’ met Isabel A, Account Director met toverstaf

Isabel Artoos. Haar naam doet meteen denken aan een bekende drukkerij in Kampenhout. En dat blijkt nog te kloppen ook, ‘t zit in de familie. Ook in haar visie op reclame laat ‘de print’ haar niet los, DM is een oude liefde.

Lees verder

Op de rollercoaster met Seb De Roover, Senior Creative

Ventjes tekenen, verhalen maken die mensen meenemen op een trip. Dat is het wat Seb De Roover, “geboren en getogen Leuvenaar”, het liefste doet. Al van lang vóór het moment dat zijn ouders besloten om hem toch naar de kunstschool te laten gaan. Enkele mijlpalen verder is hij Senior Creative bij Dallas. Even kennismaken:

Lees verder

De ultieme HubSpot pricing gids: wat kost het voor jouw bedrijf?

Wat kost HubSpot nu eigenlijk? Is het die investering wel waard? In dit artikel duiken we diep in de HubSpot pricing structuur. Welke opties zijn er? Welke toeters en bellen duwen jouw kostenplaatje nodeloos omhoog - en welke zijn absoluut geen overbodige luxe?

Lees verder

Pieterjan: Journalist, 10 miles-loper & Club Brugge-supporter

Hij kwam ter wereld in Brugge, studeerde in Gent en belandde tien jaar geleden in Antwerpen. Dochter Ella is er geboren en getogen, vertelt hij met een glimp van trots. Begin 2018 ging hij aan de slag bij Dallas Antwerp, na enkele trajecten in het journalistieke en copywriting-vak.

Lees verder

VACATURE: Digital Strategist bij DALLAS ANTWERP

Zit marketing in je bloed? Ga jij geen strategische uitdaging uit de weg? Kick jij op het bedenken van een doordachte oplossing? Dan ben jij wellicht de geschikte persoon om het Dallas Antwerp team te versterken.

Lees verder