Het dagboek van Dallas Antwerp.

 

Blijf op de hoogte van nieuws, tips, tricks én geheimen van onze experts.

Subscribe Here!

Filter

 

De workshop die er geen was.

Wat maakt een workshop nu precies tot een goede workshop ? Een OFFF-verhaal met enkele tips. Hier komen ze.

Lees verder

Business Development Rep Marjan & Dallas: ‘meant to be’

Als Business Development Representative gaat Marjan op zoek naar bedrijven en merken die een goede ‘fit' kunnen hebben met de Dallas-propositie. Ze knoopt voortdurend nieuwe contacten aan om te kijken of Dallas hen kan helpen om hun doelstellingen te halen en te groeien.

Lees verder

Jumpin’ met Isabel A, Account Director met toverstaf

Isabel Artoos. Haar naam doet meteen denken aan een bekende drukkerij in Kampenhout. En dat blijkt nog te kloppen ook, ‘t zit in de familie. Ook in haar visie op reclame laat ‘de print’ haar niet los, DM is een oude liefde.

Lees verder

Op de rollercoaster met Seb De Roover, Senior Creative

Ventjes tekenen, verhalen maken die mensen meenemen op een trip. Dat is het wat Seb De Roover, “geboren en getogen Leuvenaar”, het liefste doet. Al van lang vóór het moment dat zijn ouders besloten om hem toch naar de kunstschool te laten gaan. Enkele mijlpalen verder is hij Senior Creative bij Dallas. Even kennismaken:

Lees verder

De ultieme HubSpot pricing gids: wat kost het voor jouw bedrijf?

Wat kost HubSpot nu eigenlijk? Is het die investering wel waard? In dit artikel duiken we diep in de HubSpot pricing structuur. Welke opties zijn er? Welke toeters en bellen duwen jouw kostenplaatje nodeloos omhoog - en welke zijn absoluut geen overbodige luxe?

Lees verder