Het dagboek van Dallas Antwerp.

 

Blijf op de hoogte van nieuws, tips, tricks én geheimen van onze experts.

Je mailadres

Filter

 

Vacature: Conversion Expert bij Dallas Antwerp.

Zit conversie in je bloed? Ben jij voortdurend aan het sleutelen om betere resultaten te behalen? Dan ben jij wellicht uitermate geschikt om het Dallas Antwerp team te versterken.

Lees verder

Stephanie Stals: social media addict met content

Onlangs werd het Dallas content team versterkt met Stephanie Stals, bachelor marketing, fervent liefhebster van design én social media addict. Allemaal mooi meegenomen voor haar nieuwe uitdaging als Content Manager. Creatief zijn binnen structuren, dat ligt haar helemaal. Laat dat nu net hét terrein zijn van inbound marketing en de ‘no nonsense, yes results’ filosofie van Dallas Antwerp.

Lees verder

IN DE YELLOW SUBMARINE VAN KENDY SMITS, DIGITAAL STRATEEG

Dallas heeft er een strategische topper bij: Kendy Smits. Met haar duidelijke ideeën, no nonsense-kijk en doorzettingsvermogen stippelt zij voor onze klanten strategische trajecten uit die hen bij het bereiken van hun doel “Yes! Results!” doet uitroepen. Maar wie is zij precies? We duiken even onder in haar leefwereld.

Lees verder

Jonathan Kauffmann: technofan, dronepiloot en creatieve videoman

We stellen je voor aan onze nieuwe Creative Video Designer Jonathan Kauffmann, drone-piloot par excellence die onze content naar een hoger niveau zal tillen.

Lees verder

2007: The Break-up. 2017: is het weer aan?

Tien jaar geleden ging een filmpje in minder dan 24 uur de wereld rond: ‘The Break-up’, gemaakt voor Microsoft Digital Advertising Solutions (MDAS). De plot was simpel. Een koppel zit aan een restauranttafeltje. Hij is adverteerder, zij consument. Zij wil affectie voelen. Hij wil reductie geven. Zij wil scheiden. Hij begrijpt het niet. Een statement over onze sector.

Lees verder