Header 39.png

Het succes van inbound marketing: Dallas Antwerp zet puntjes op de i in Trends-artikel

Annelien Boens
Geschreven door Annelien Boens
7 december 2018
witvlak1

Doelgerichte reclame op maat van je publiek is de nieuwe way to go in de marketingwereld. Als trotse inbound marketing-pionier mocht onze Dirk Cassiers met Nancy Moerman van Kinepolis Business het verhaal van de succesvolle samenwerking uit de doeken doen in het nieuwsmagazine Trends.

foto-trends1v2

“Vroeger adverteerden we meer in het wilde weg. We hadden een website met informatie over ons, maar die bleef ongewijzigd”, opent Nancy Moerman (B2B Support Manager van Kinepolis Business) het interview. Kinepolis Business klopte bij Dallas Antwerp aan om het over een andere boeg te gooien. Bye bye klassieke aanpak, hallo inbound marketing.

Dirk Cassiers, managing partner van Dallas Antwerp, duidt verder in het artikel de filosofie achter deze vorm van marketing. “Inbound marketing vertrekt vanuit de klant. Wij zorgen ervoor dat de aanbieder van een product of een dienst mensen op zijn website krijgt. We maken onbekenden bekend. Zodra een klant interesse toont, proberen we te weten te komen welk product de klant zoekt en wat het budget is. Wij halen de mensen binnen en maken ze ‘koopklaar’.”

Bij Kinepolis Business verliep het proces als volgt. “We hebben een nieuwe website, volledig gebaseerd op de inbound methodologie. Er is een blog waar we veel informatie met focus op evenementen op plaatsen. Vroeger gaven we alleen de boodschap ‘Kom bij ons’. Nu begeleiden we mensen van a tot z in de organisatie van een evenement”, verduidelijkt Nancy Moerman. Een aanpak die resultaten oplevert, want het Kinepolis Business-team ziet aantal bezoekers en leads elke maand stijgen.

Nieuwsgierig naar wat we allemaal voor Kinepolis Business op poten hebben gezet? We hebben alles - ook de geslaagde resultaten - gebundeld in een overzichtelijke case.

Wil jij graag meer weten over inbound marketing? Lees het in deze blogpost, of download hieronder de presentatie.

New call-to-action

Graag het volledige artikel lezen? Dan brengt deze link je op de juiste plek. 

marjan_800x800

Eens praten over inbound marketing? 

Boek een call met Marjan

Ook interessant

Deze verhalen over Inbound marketing