Dallas Antwerp zkt Digital Strategist

Thierry De Vynck 3 minuten leesplezier

Zit inbound marketing in je bloed? Ben jij een kei in het uittekenen van buyer personas? Is probleemoplossend denken jouw tweede natuur? Dan ben jij wellicht uitermate geschikt om het Dallas Antwerp team te versterken. 

Jouw takenpakket als Digital Strategist.

Als Digital Strategist ben je mee verantwoordelijk voor de begeleiding van onze klanten op het gebied van inbound marketing. In teamverband werk je aan een overkoepelende strategie. Je volgt de situatie nauwgezet op én je optimaliseert deze marketingstrategie waar nodig.

Je hebt geen schrik om met klanten te communiceren en te discussiëren over jouw ideeën. Je zorgt voor een voortdurende verbetering door de statistieken van de digitale platformen en de sociale media kanalen te analyseren, te interpreteren en af te toetsen aan concrete KPI’s en campagnedoelstellingen.

Je komt terecht in het team van Thierry en werkt intensief samen met de content creators, techno freaks, interactive designers en creatieven aan projecten voor klanten als Connections, GMAN, Nubera, Leonidas en Eneco. Het is bovendien een plus wanneer je ook zelf inhoud van video’s, teksten en afbeeldingen kunt genereren en bewerken.

JOUW profiel?

Je kan je perfect inleven in een business uitdaging of probleem en hebt ervaring om hier een sluitend ‘communicatie-antwoord’ op te bieden:

  • Je bezit minimum een Bachelordiploma Cross Media Management, Marketing of Communicatie.
  • Je bent ‘Inbound Marketing Certified’ en bijgevolg vertrouwd met de inbound marketing-methodologie, marketing automation en de laatste trends in social media.
  • Je hebt minstens één à drie jaar bewijsbare ervaring in het ontwikkelen van digitale communicatiestrategieën.
  • Je bent bedreven in het opstellen van buyer personas en buyer journeys die representatief zijn voor de markt.
  • Je laat je graag uitdagen door concrete KPI's, doelstellingen en benchmarks.
  • Je kan makkelijk switchen tussen verschillende sectoren. Van reizen tot automotive, van ICT tot recruiting.
  • Je bent actief op de belangrijkste digitale en sociale media platformen.
  • Je bent open-minded, leergierig, nauwkeurig, proactief en zelfstandig.

Who the hell is Dallas Antwerp?

Dallas Antwerp is een toonaangevend creatief communicatiebureau waar meetbare resultaten centraal staan. Wij zijn thought leader op het vlak van inbound marketing in de Benelux. Als HubSpot Gold partner heeft marketing automation geen geheimen voor ons.

Wat hebben we te bieden?

Wij bieden jou de opportuniteit om een belangrijke rol te spelen en het verschil te maken in een groeiende onderneming die de principes van inbound marketing al geruime tijd omarmt. Bovendien krijg je een competitief salaris en de ruimte om met het bedrijf mee te groeien in jouw persoonlijke carrièrepad.

Solliciteer via deze link.