<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=357436&amp;fmt=gif">
Header 70

een enthousiaste prima ballerina en globetrotter in spe.

Marita Daenekindt
Geschreven door Marita Daenekindt
27 augustus 2018
witvlak1

We moesten er even naar zoeken, maar toen kwam ze als geroepen. Hoera, de nieuwe Sofie is gearriveerd! Met haar toewijding voor de klant en talenknobbel zal ze als Account Manager ons inbound marketing verhaal verder uitdragen. Maak kennis met een enthousiaste prima ballerina en globetrotter in spe die leeft van to-dolijstjes.

Sofie Papen

Wie is Sofie?

Ik ben een enthousiaste prima ballerina en globetrotter in spe. Voor het laatste heb ik me gewapend met een talenknobbel.

Het cliché wil dat enige kinderen solisten zijn, maar dat gaat voor mij helemaal niet op. Ik ben echt een sociaal dier en voel me altijd zeer snel op mijn gemak als ik nieuwe mensen ontmoet.

Voor mij is 'optimism a moral duty'. Ik ben van nature enthousiast en zie problemen als uitdagingen. Als ik me ergens voor engageer, zet ik me er ook 100% voor in en doe ik alles om de taak tot een goed eind te brengen. Als er zich een probleem stelt in een project heb ik de reflex om er heel oplossingsgericht naar te kijken. Mijn doorzettingsvermogen en het feit dat ik op basis van to-dolijstjes leef, komen dan goed van pas.

Hoe ben jij bij Dallas beland?

 

Wel, ik heb heel lang met mijn neus in de boeken gezeten voordat ik bij Dallas terechtkwam. Na mijn studies Vertaler-Tolk, wilde ik meer doen dan dag in, dag uit in een microfoon staan tolken. Praten vind ik zalig, maar dan liefst met andere mensen. Ik zocht iets waarin mijn kwaliteiten tot uiting konden komen en ik veel plezier kon beleven. Dus ben ik na een master bedrijfscommunicatie in de Belgian Advertising School terechtgekomen.

Na die studies wist ik het zeker: ik zou als Production Manager of als Account Manager aan de slag gaan. Mijn toenmalige leerkracht heeft me toen de contactgegevens van Stijn doorgespeeld. Een telefoontje, twee sollicitatiegesprekken en een gelofte later was ik Dallasiaan.

Wat kom je bij Dallas doen?


In het kort? Zorgen dat onze klanten krijgen wat ze nodig hebben om hun resultaten te behalen, en meer. In het lang: per account moet ik een overzicht bewaren van de verschillende taken. Ik hou dus een oogje in het zeil op vlak van kwaliteit, budget en timing. Aan het afleveren van werk dat kwaliteitsvol is, gaan veel stand-ups, mails en eindeloze to-dolijstjes vooraf. Maar zolang het werk top is, neem ik dat er allemaal graag bij.

Wat wil jij Dallas Antwerp bijbrengen?

Ik denk dat ik met mijn enthousiasme en positieve kijk op de dingen, struikelblokken kan omzeilen en mijn collega’s misschien kan inspireren. En zoals ik eerder al zei, leef ik aan de hand van to-dolijstjes en ben ik een doorzetter. Ik stop niet voor de taak af is.     

sofie1.jpg           .    sofie3.jpg
 

Waarmee ben je bezig naast Dallas Antwerp?

Momenteel is er van hobby's weinig sprake, maar ik hou van dansen. Van mijn 3 tot 18 jaar heb ik verschillende dansstijlen beoefend.

Zedige dansstijlen mag ik hopen?

Natuurlijk, mijn grote liefde is ballet. Dat was ook mijn grote kinderdroom, ballerina worden. Mettertijd zijn er andere interesses ontstaan, had ik wat mindere ervaringen met dansleerkrachten en is de balletkaars wat gedimd. Maar het blijft een passie en het is een kwestie van tijd voor ik die vlam terug ga aanwakkeren.

Misschien doe ik dat wel op de Bahama's! Dat is mijn huidige droom: reizen en andere culturen ontdekken. Wonen en werken in het buitenland is iets wat ik mezelf zie doen, bij voorkeur met een cocktail in de hand en laptop in aanslag op een Caribisch strand. Ondertussen probeer ik zo vaak mogelijk leuke vakanties te plannen. Er staan nog zo’n honderdtal bestemmingen op mijn to-dolijstje.

sofie4.jpg

Wat spreekt je aan in Dallas?

De familiale sfeer. Bij Dallas heerst een oprechte warme sfeer. Het contact met de collega’s is zeer direct en innig. Iedereen werkt samen om onze doelen te bereiken. Dat schept een band. Na twee dagen werken kende ik iedereen bij voornaam en leek het of ik al jaren meedraaide. Ik zit hier goed bij Dallas.

Benieuwd naar de andere kleppers van het account team? Ontdek hier de interviews van Isabel en Annelies. Of wil je je eigen interview op de Dallas-blog? Ontdek dan onze openstaande vacatures!

cta-vacature

Ook interessant

Deze verhalen over People

Schrijf je in op de nieuwsbrief