Skip to content
Dallas new management
Pauline Oppalfens 23 juni 2022 1 min read

Trouble bij Dallas

Het klettert bij Dallas. En het volledige team vertrekt. Naar een andere locatie weliswaar, en met volle goesting in de toekomst. Geen echte trouble dus, wel een merge met Trouble, dat andere no-nonsense agency uit de &Koo Groep. En zij brengen heel wat goed volk mee.

Op 1 juli 2022 fuseren Dallas en Trouble: nog meer creative power én digital mindsets bij elkaar. Terwijl Dallas op zoek ging naar creatieve versterking, had Trouble vooral nood aan strategische bekrachtiging. Beide agencies vonden bij elkaar wat ze zochten: een effectieve kruisbestuiving om meerwaarde voor merken te kunnen creëren.

Seb de Roover (Co-Creative Director): "Groter worden is louter bijkomstig. We worden in de eerste plaats nog straffer in het maken van een verschil voor onze klanten. Dat is het enige wat ons drijft."


Waarom? Omdat ze meer dan ooit geloven dat impact niet zonder straffe creatie kan. En omdat straffe creatie roept om meetbare resultaten. Imagine impact blijft dus de propositie van het agency dat – waarom zou je het moeilijk maken – gewoon verdergaat onder de naam ‘Dallas Antwerp’.

Stijn Gansemans (Co-Creative Director): “Imagine … more Imagine Impact. Ontzettend blij met deze fusie.”


Wat wél verandert is het adres. Het volledige team, samen met alle andere &Koo-bedrijven, ruilde het Sint-Paulusklooster in voor een nieuwe inspirerende werkplek: de Minerva Building in de Karel Oomsstraat, Antwerpen. Daar zal je dezelfde vertrouwde gezichten tegenkomen. Een mix tussen performance specialisten, creatives en accounts onder het alziend oog van Co-Creative Directors Seb de Roover en Stijn Gansemans. Zij vormen, samen met Dirk Cassiers (Managing Director), Annelies Florquin (Client Service Director) en Isabel Artoos (Operations Director) het nieuwe management team.

Dirk Cassiers (Managing Director): “Patrick Duffy (Bobby Ewing uit Dallas) en Mireille Matthieu zongen het ons al voor : ‘Together we’re strong.’”