She+

Een slimme rebranding voor She+

Branding

Animatie

Design

Fotografie

Hoe hielpen we een merk van hoogwaardige voedingssupplementen voor vrouwen om hun gamma af te stemmen op verschillende doelgroepen? En hoe zorgden we met een slimme rebranding dat meer consumenten hun weg naar de webshop vonden? 

Expertise

Creative concept

|

Campaign strategy

|

Production

|

Branding

|

Design

|

Digital strategy

|

Social media marketing

|

Dallas_case_charlie_homepage_1280x460-1

 

She+ by Fischer zijn hoogwaardige voedingssupplementen voor vrouwen, made in Belgium. Als premium merk streven ze er voortdurend naar om hun producten te perfectioneren en te diversifiëren. Alleen zorgde dit uitgebreide gamma ook voor een toenemende complexiteit. En daardoor leek de consument soms verloren te lopen op de webshop. 

Jammer, want de webshop is wel het belangrijkste platform voor het merk. Daarom gingen wij aan de slag om deze gebruiksvriendelijk én aantrekkelijk te maken. En daarbovenop gaven we She+ een nieuwe uitstraling, perfect afgestemd op de wensen van haar doelgroep.

We gingen van start met het herstructureren van de website, waarbij we alle producten overzichtelijk onderbrachten in duidelijke categorieën. Weg verwarring. Met een naadloze gebruikerservaring tot gevolg. Daarbovenop ontwikkelden we een frisse visuele identiteit, met aantrekkelijke visuals die de producten van She+ in de schijnwerpers zetten.

Maar we gingen verder. Dankzij een uitgebreid doelgroeponderzoek leerden we de behoeftes en interesses van het She+-publiek kennen. Hierdoor konden we onze marketingstrategie precies afstemmen op hun verwachtingen.  

Voor onze social mediacampagne gebruikten we de nieuwe visuele elementen om de She+-doelgroep aan te trekken en naar webshop te leiden. Het resultaat? Meer bekendheid voor She+ en een grotere betrokkenheid van potentiële klanten.

Door onze voortdurende focus op de productkwaliteit waren we onze klantenbinding uit het oog verloren. Dallas heeft ons geholpen om hier terug een klare kijk op te krijgen.

A.R.

Founder She+

Dallas_case_she+_onder_1280x600
cta_background

Tune in voor een vrijblijvende afspraaksessie.

Eerlijk? Wij zien jouw case ook al bovenaan ons lijstje pronken! Tune dus snel in en maak een afspraak.